سومین فراخوان فن تز- حمایت از تجاری سازی پایان‌نامه‌های حیطه صنایع غذایی (فن تز صنایع غذایی) و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های فناورانه

08 04 2024 06:00

کد خبر : 9737664

تعداد بازدید : 950

‌‌‌‌‌‌‌فن‌تز صنایع غذایی

با سلام و احترام

برنامه فن‌تز با هدف فرهنگ‌سازی و هدایت دستاوردهای پایان‌نامه‌های دانشجویی در مسیر زنجیره ارزش، از پایان‌نامه‌های مرتبط با فناوری‌های راهبردی و اولویت‌دار حیطه صنایع غذایی (فن‌تز صنایع غذایی) و با خروجی‌های قابل ثبت در مراجع بین‌المللی و معتبر، به عنوان یک رویداد حمایتی برگزار خواهد شد. چشم‌انداز این مسیر، حمایت از ثبت اختراعات و کمک به فرآیند توسعه فناوری، ترویج و تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های حیطه فناوری‌های صنایع غذایی است.

این فراخوان توسط مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حمایت سازمان جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی‌‌‌‌‌‌‌ و به منظور حمایت از ایده‌ها و طرح‌های این حوزه در قالب حفاظت از دارایی‌های فکری، توسعه فناوری و خدمات استقرار در آزمایشگاه‌های ساخت سریع از قبیل فضای کار اشتراکی، خدمات آزمایشگاهی و پایلوت، شبکه‌سازی و برگزاری دوره‌ها و منتورینگ تخصصی برگزار می‌گردد.‌‌‌‌‌‌‌

کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مجری اصلی این رویداد است و برنامه به نحوی طراحی شده است که پایان‌نامه‌های مستعد و دارای قابلیت فناورانه، با حمایت معاونت مورد حمایت صددرصدی برای ثبت از مسیر بین المللی PCT و اداره ثبت اختراعات آمریکا قرار خواهد گرفت.

تمامی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای، دانشجویان دکتری که از پروپزال خود دفاع کرده‌اند و موضوع پایان‌نامه آنها در حیطه‌های فناورانه علوم و صنایع غذایی است و همچنین محققین پسا دکتری می‌توانند در این برنامه با حفظ شرایط و عدم انتشار نتایج دستاوردها در هر قالبی شرکت نمایند (اطلاعات بیشتر و پرسش‌های متداول).‌‌‌‌‌‌‌

برای شرکت در فراخوان، متقاضیان می‌توانند " فرم ثبت‌نام " را از طریق پست الکترونیک به نشانی ipmc.service@isti.ir ارسال نمایند.‌‌‌‌‌‌‌

ضمناً جهت پیگیری‌های بعدی مرکز مالکیت فکری دانشگاه، یک نسخه از فرم فربوط را به ایمیل مرکز به آدرس UTIP@ut.ac.ir ارسال فرمائید.

محورهای فراخوان:

  • مواد اولیه صنعت غذا
  • فراورده‌های غذایی سنتی و بومی
  • ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی
  • فرمولاسیون و فرآیندهای تولید در صنایع غذایی
  • کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی ‌‌‌‌‌‌

مرکز مالکیت فکری دانشگاه تهران

 

برچسب