نردبان فومن - پله اول كارآفريني (رويدادي بي نظير در استان گيلان) - دانشکده فنی فومن
نردبان فومن
پله اول کارآفرینی
اولین رویداد مهارت افزایی دانشکده فنی فومن در حیطه کارآفرینی با عنوان نردبان فومن برگزار شد.
این رویداد در تاریخ 22 و 23 خرداد ماه 1403 با شرکت فعال 80 نفر از دانشجویان سطح استان از سوی معاونت علمی دانشکده فنی فومن توسط تیم نردبان و با حمایت ریاست و معاونت اجرایی دانشکده، پارک علم و فناوری دانشکده فنی فومن و سازمان فنی و حرفهای فومن برگزار شد و شروعی برای رویدادهای مهارت افزایی دانشکده فنی فومن میباشد.
نردبان فومن به عنوان اولین مرحله از مسیر کارآفرینی با هدف آشنایی دانشجویان با اکوسیستم کار آفرینی و مفاهیم اولیه این مسیر و همچنین تجربهای از فعالیت در قالب یک استارت آپ برنامهریزی و طراحی گشت.
اجرای این طرح توسط تیم نردبان شامل صاحبان کسب و کارهای استارت آپی، فعالین حوزه کارآفرینی و مهارتآموزی که از شهر های مختلفی همچون تهران، اصفهان و یزد حضور یافته بودند و با کمک اجرایی دانشجویان دانشکده فنی فومن به نتیجه رسید. این گردهمایی، خود نقطه مثبتی برای گسترش همکاریها و آشنا شدن گروههای مختلف با یکدیگر به شمار میرود که به واسطه این رویداد اتفاق افتاد.
طی این دو روز عناوینی همچون ایده پردازی، ارزش در استارت آپ، شناخت مشتری، دخل و خرج و راههای فروش و ارتباط با مشتری به صورت کارگاه و سخنرانی ارائه شد. در ادامه پس از فرآیند تیم سازی، شرکت کنندگان مفاهیم عنوان شده را در بوم کسب و کار خود پیاده سازی کردند تا بتوانند تجربه عملی لازمه را نیز کسب کنند. در آخر ایده های کسب و کار 17 تیم تشکیل شده در طی این رویداد مورد داوری قرار گرفته و به تیمهای برتر جوایز نفیسی اهدا گشت. آن چه در طول این مسیر دو روزه به پر بار تر شدن اندوخته شرکت کنندگان افزود حضور چهرههای شاخصی همچون مهندس سید عباس موسوی رهپیما بنیانگذار و واقف دانشکده و کارآفرین برتر ملی، دکتر محمد جعفر صدیق دامغانی زاده رئیس دانشکده فنی فومن و متخصص در حوزه مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و فعال حوزه کارآفرینی، دکتر روهام قلیچی رئیس مرکز آموزش بازرگانی استان گیلان و مدیر عامل گروه دانش بنیان کاشف و دکتر سعید زاهدی مدیر کل ICT گیلان و گفتگوهایی از جنس انتقال تجربه بود که این افراد داشتند.
پوشش خبری این رویداد توسط صدا و سیمای استان گیلان و مصاحبه خبری با دانشجویان و رئیس دانشکده و حضور مسئولین استانی از جمله فرماندار و شهردار فومن و اعضای شورای شهرستان از دیگر نکات قابل توجه بود. دکتر محمد جعفر صدیق در مصاحبه خبری خود ضمن تشریح برنامه دانشکده و با بیان اینکه در این رویداد دانشجویان با دنیای کارآفرینی و تقویت ایدهپردازی با روشهای خلاقانه آشنا شدند افزودند: این دانشجویان با کار گروهی و ارائه فکرهای نوین برای تولید محصولات جدید، مراحل تولید را ترسیم و در خصوص بازاریابی کالای تولیدی بحث و تبادل نظر کردند.
در آخر اینکه این رویداد قدم اول هدایت و همراهی دانشکده فنی فومن در زمینه کارآفرینی بوده و امید است با تلاش این مجموعه و لطف خداوند متعال قدمهای بیشتری در این مسیر برداشته شود.